Wie is Ad?

De meest gehoorde reactie van mensen met wie ik heb gewerkt is dat ze me een enthousiaste, flexibele en heel goed regiseerbare voice-over vinden met een warme, betrouwbare en heldere stem en dat ik me teksten snel 'eigen' maak. Thuis werk ik met professionele opname apparatuur, (oa ProTools) waarmee opdrachten snel kunnen worden uitgevoerd.
 

In de jaren 80 mocht ik bij Radio Veronica Drive In shows presenteren en nu werk ik dus nog altijd met mijn stem, als voice-over of als presentator. Zo ben ik 'de stem' bij Chateau Meiland (maandagavond EN donderdagavond om 20.30 uur op SBS6 en in 2019 winnaar van de Televizier Ring) Je kunt me ook horen als Voice-Over bij 'Bij ons aan boord'  over vliegen met Transavia (donderdagavond om 20.30 uur op RTL5)  en bij de Green Make Over (zondagmiddag 16.00 uur op SBS6


Elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur ben ik te beluisteren samen met Jan de Hoop, bij Omroep Gelderland  en eind 2014 was ik 1 van de commentatoren bij de (live) uitzendingen van het WK Darts, op RTL7. Verder kun je mijn stem horen in vele bedrijfsfilms, uitlegvideos, commercials en uisterboeken.


Je kunt me bellen of mailen als je een opdracht hebt voor het inspreken van bijvoorbeeld Commercials, Radio- en TV - programma‚Äôs, Documentaires, Bedrijfsfilms, Luisterboeken, Animatiefilms of Voice response systemen. Ook kun je bellen als je op zoek bent naar een presentator, voor een (bedrijfs) feest, een productpresentatie of een congres.

Mijn e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mijn telefooonnummer is 0644002109.
(Je kunt me ook 'inhuren' via (de meeste) grote stemmenburo's)

 

Navigations