Wie is Ad?

Ad is een enthousiaste, flexibele en heel goed regiseerbare voice-over met een warme, betrouwbare en heldere stem.

Teksten maakt hij zich snel eigen en als daarom wordt gevraagd, helpt hij ook graag bij het aanpassen van teksten.

Ad woont in Bilthoven, heel centraal dus in Nederland, waardoor hij zich snel en gemakkelijk kan verplaatsen als een opdrachtgever wil dat hij op locatie komt inspreken. Maar ook thuis beschikt hij over professionele opname apparatuur, (oa ProTools) waarmee hij opdrachten snel kan uitvoeren.

Na lang te hebben gewerkt in commerciële banen, besloot Ad om zijn hart te volgen en is met zijn stem aan het werk gegaan. Als voice-over, presentator, (sport) commentator of als stemacteur.
In de jaren 80 werkte Ad al als presentator, bij de Veronica Drive In show. Eind 2014 was Ad 1 van de commentatoren bij de (live) uitzendingen van het WK Darts, op RTL7.

Je kunt Ad bellen of mailen als je een opdracht hebt voor het inspreken van bijvoorbeeld Commercials, Radio- en TV - programma’s, Documentaires, Bedrijfsfilms, Luisterboeken, Animatiefilms of Voice response systemen. Ook kun je bellen als je op zoek bent naar een presentator, voor een (bedrijfs) feest, een productpresentatie of een congres.

Zijn e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zijn telefooonnummer is 0644002109.
(Ad kan ook worden geboekt via (de meeste) grote stemmenburo's)

 

Navigations