Warme, betrouwbare en heldere voice-over

Met mijn stem kan ik opdrachtgevers helpen bij het inspreken van TV programma’s (o.a. Chateau Meiland , Het Roer Om, Geluk op Wielen, Green Make Over (allemaal op SBS6) Bij ons aan Boord (op RTL4 en RTL5) , George Clark’s Remarkable renovations en Amazing spaces en Verbouwen of Verkopen (RTL8) en het WK Darts (live commentaar op RTL7) , maar ook bij commercials, bedrijfsfilms, documentaires , uitleg video’s, en voice-response. Van opdrachtgevers krijg ik vaak terug dat ik makkelijk regisseerbaar ben en mij teksten snel eigen maak. Boven alles ben ik enthousiast en zeer gedreven.

Kijk (en luister!) verder op deze website en laat het me weten als we iets voor elkaar kunnen betekenen….

LOGO-UMC
LOGO-RTL74png
logo-omroep-gelderland
LOGO-chateau-meiland
LOGO-SBS6

Voorbeelden van mijn werk als Voice-Over

CATEGORIE

CATEGORIE

CATEGORIE

Werkwijze

Stap 1

Doornemen opdracht

Stap 2

Thuis of in een studio inspreken

Stap 3

Terugkoppeling en eventuele verbeteringen

Stap 4

Definitief bestand. in Wav (of ander gewenst formaat) aangeleverd

“Ad is een uitstekende voice-over. Hij heeft een heldere, betrouwbare en warme stem en laat zich uitstekend regisseren. Hij is goed met taal en maakt zich teksten snel eigen. En Ad is vooral een heel aardig mens om mee samen te werken. Probeer het zelf maar”
avatar
Jan de Hoop
- RTL Ontbijtnieuws-
"Tja wat moet je zeggen over één van je beste vrienden. Dat ie altijd voor je klaar staat? Dat ie veelzijdig en ouderwets betrouwbaar is? Dat ie zo'n leuke vrouw heeft? Dat z'n stem warm en enthousiast klinkt? Allemaal waar! Ik zou zeggen probeer 't maar uit, dan weet je wat ik bedoel."
avatar
Ferry Maat
- Soulshow radio, TROS, Veronica , Radio 10, Sublime FM -
IS UW INTERESSE GEWEKT?

Neem dan contact met me op.
U kunt me bellen (0644002109) of mailen (info@advangameren.nl) als u vragen hebt of een opdracht. Klikken op ‘Neem contact op’ (zie hiernaast) mag ook, laat dan daar uw gegevens en vraag achter en ik kom er zo snel als mogelijk op terug!